OTKUP TV-a i multimedije- Zagreb

otkup novih i novijih TV uređaja, te ostale multimedije

otkup TV-a sms
otkup televizora whatsapp
otkup pojačala e-mail
otkup zvučnika poziv

Otkup TV-a i ostalih multimedijalnih uređaja

Prodajete svoj korišteni, ili novi LED / Smart TV, Hi-Fi uređaj, ili nešto drugo od audio-video opreme? Ne možete prodati, neda vam se gubiti vrijeme na razne oglasnike, ili jednostavno ne možete pronaći kupca dovoljno brzo? Obratite nam se sa povjerenjem. Zalagaonica Zagreb garantira brzu, jednostavnu i ugodnu transakciju otkupa. Isplata je odmah, nakon provjere uređaja.

Kao što je već prije spomenuto, otkup TV-a vršimo samo na području Zagreba. Uglavnom u obzir uzimamo sve poznatije marke (Samsung, Philips, Sony, LG), novije modele (Smart TV, LED itd.) za koje postoji neka potražnja. Za modele jeftinijih brendova (Hisense, TCL, JVC, Grunding, Telefunken, Xiaomi) je manja potražnja, pa za takve televizore i mi nudimo manje cijene.

Naravno, najveća potražnja je za novim i zapakiranim uređajima. Takavi uređaji uvijek postižu najvišu moguću cijenu i najlakše se prodaju.

Ako je uređaj otpakiran, to ne utječe puno na ponuđenu cijenu. Ipak takav uređaj vrijedi malo manje nego onaj original zapakiran (nije otvaran), te ima pripadajući i valjani račun.

Kod korištenih TV uređaja bitno je fizičko stanje (očuvanost), ispravnost uređaja, starost samog uređaja, prisutnost originalne dodatne opreme (kutija, kabel, daljinski... sve ono što dolazi sa uređajem prilikom kupnje novog).

PRIMJER - Ponuda za otkup TV uređaja treba sadržavati:

  • marku TV-a (Samsung, Philips, Sony, LG itd.)
  • model TV-a (točna oznaka se nalazi iza, uz serijski broj itd.)
  • starost TV-a (barem otprilike)
  • prisutnost računa - ima / nema?
  • prisutnost kutije, originalnog daljinskog upravljača, kabela napajanja itd.
zalagaonica zagreb

24h garantiramo svaku našu ponuđenu cijenu za otkup.

Neispravni i oštećeni TV-i nemaju neku vrijednost, isto kao i stari modeli, jer jednostavno nema potražnje za takvim uređajima. Uglavnom je popravak skuplji od vrijednosti samog uređaja i samim time nije isplativ. Za takve uređaje su maksimalne ponude 100-200 Kn, jer mooožda se mogu iskoristiti neki dijelovi. Ali u pravilu, takvi uređaji skoro uvijek završavaju u elektroničkom otpadu.

Otkup MobitelaOtkup Laptop i Desktop RačunalaOtkup FotoaparataOtkup VozilaOtkup Ostalo