OTKUP OSTALO - Zagreb

otkup alata, satova, igračih konzoli...

otkup satova sms sms
otkup felge wap whatsapp
otkup alata mail e-mail
otkup playstation call poziv

Otkup ostalo - satovi, alati, igrače konzole, zlato/srebro itd.

Zanima nas sve ostalo za što postoji neka potražnja i ima neku tržišnu vrijednost.

Na primjer:

Ne možete prodati, neda vam se gubiti vrijeme na razne oglasnike, ili jednostavno ne možete pronaći kupca dovoljno brzo? Obratite nam se sa povjerenjem. Zalagaonica Zagreb garantira brzu, jednostavnu i ugodnu transakciju otkupa. Isplata je odmah, nakon provjere uređaja / predmeta.

Kao što je već prije spomenuto, otkup vršimo samo na području Zagreba. Uglavnom u obzir uzimamo sve poznatije marke i modele za koje postoji neka potražnja.

Naravno, najveća potražnja je za novim i zapakiranim predmetima / uređajima. Takavi predmeti/uređaji uvijek postižu najvišu moguću cijenu i najlakše se prodaju. Račun je tu također jako bitan za cijenu.

Kod korištenih predmeta / uređaja bitno je fizičko stanje (očuvanost), ispravnost, starost samog predmeta / uređaja, prisutnost originalne dodatne opreme (kutija, punjač... sve ono što dolazi u kutiji prilikom kupnje novog).

PRIMJER - Ponuda za otkup igračih konzola treba sadržavati:

24h garantiramo svaku našu ponuđenu cijenu za otkup.

Neispravni i oštećeni predmeti nemaju neku vrijednost jer jednostavno nema potražnje za tako nešto. Uglavnom je popravak skuplji od vrijednosti samog predmeta i samim time nije isplativ. Za takve predmete uglavnom nemamo potražnje, ali slobodno nam pošaljite upit. Nije nam problem provjeriti i javiti vam.