OTKUP FOTOAPARATA - Zagreb

otkup novijih DSLR fotoaparata, objektiva i opreme

otkup fotoaparata sms sms
otkup fotoaparata wap whatsapp
otkup fotoaparata mail e-mail
otkup fotoaparata call poziv

Otkup fotoaparata, objektiva i opreme

Prodajete svoj stari, ili novi fotoaparat, objektiv, rasvjetu, ili nešto drugo od foto opreme? Ne možete prodati, neda vam se gubiti vrijeme na razne oglasnike, ili jednostavno ne možete pronaći kupca dovoljno brzo? Obratite nam se sa povjerenjem. Zalagaonica Zagreb garantira brzu, jednostavnu i ugodnu transakciju otkupa fotoaparata i opreme. Isplata je odmah, nakon provjere uređaja.

Kao što je već prije spomenuto, otkup fotoaparata vršimo samo na području Zagreba. Uglavnom u obzir uzimamo sve poznatije marke i modele za koje postoji neka potražnja.

Naravno, najveća potražnja je za novim i zapakiranim fotoaparatima. Takavi uređaji uvijek postižu najvišu moguću cijenu i najlakše se prodaju.

Ako je uređaj otpakiran, to ne utječe puno na ponuđenu cijenu. Ipak takav uređaj vrijedi malo manje nego onaj original zapakiran (nije otvaran), te ima pripadajući i valjani račun.

Kod korištenih fotoaparata bitno je fizičko stanje (očuvanost), ispravnost uređaja, starost samog uređaja, broj okinutih slika, prisutnost originalne dodatne opreme (kutija, punjač... sve ono što dolazi sa uređajem prilikom kupnje novog), stanje baterije itd.

PRIMJER - Ponuda za otkup fotoaparata treba sadržavati:

24h garantiramo svaku našu ponuđenu cijenu za otkup.

Neispravni i oštećeni fotoaparati nemaju neku vrijednost jer jednostavno nema potražnje za takvim uređajima. Uglavnom je popravak skuplji od vrijednosti samog uređaja i samim time nije isplativ. Za takve uređaje su max ponude 100-200 Kn, jer mooožda se mogu iskoristiti neki dijelovi. Ali u pravilu, takvi uređaji skoro uvijek završavaju u elektroničkom otpadu.