OTKUP FOTOAPARATA - Zagreb

otkup novijih DSLR fotoaparata, objektiva i opreme

otkup fotoaparata sms
otkup fotoaparata whatsapp
zalagaonica novi zagreb e-mail
otkup objektiva poziv

Otkup fotoaparata, objektiva i opreme

Prodajete svoj stari, ili novi fotoaparat, objektiv, rasvjetu, ili nešto drugo od foto opreme? Ne možete prodati, neda vam se gubiti vrijeme na razne oglasnike, ili jednostavno ne možete pronaći kupca dovoljno brzo? Obratite nam se sa povjerenjem. Zalagaonica Zagreb garantira brzu, jednostavnu i ugodnu transakciju otkupa fotoaparata i opreme. Isplata je odmah, nakon provjere uređaja.

Kao što je već prije spomenuto, otkup fotoaparata vršimo samo na području Zagreba. Uglavnom u obzir uzimamo sve poznatije marke i modele za koje postoji neka potražnja.

Naravno, najveća potražnja je za novim i zapakiranim fotoaparatima. Takavi uređaji uvijek postižu najvišu moguću cijenu i najlakše se prodaju.

Ako je uređaj otpakiran, to ne utječe puno na ponuđenu cijenu. Ipak takav uređaj vrijedi malo manje nego onaj original zapakiran (nije otvaran), te ima pripadajući i valjani račun.

Kod korištenih fotoaparata bitno je fizičko stanje (očuvanost), ispravnost uređaja, starost samog uređaja, broj okinutih slika, prisutnost originalne dodatne opreme (kutija, punjač... sve ono što dolazi sa uređajem prilikom kupnje novog), stanje baterije itd.

PRIMJER - Vaša ponuda treba sadržavati:

  • marku fotoaparata (Canon, Nikon, Sony itd.)
  • model fotoaparata (obično se oznaka nalazi negdje ispod, gdje je i serijski broj uređaja)
  • starost fotoaparata (barem otprilike)
  • broj okidanja slika (ako ne znate, možemo provjeriti mi kada ga donesete)
  • prisutnost računa - ima / nema?
  • prisutnost kutije, originalnog punjača, objektiva, torbice itd.
otkup fotoaparata

24h garantiramo svaku našu ponuđenu cijenu za otkup.

Neispravni i oštećeni fotoaparati nemaju neku vrijednost jer jednostavno nema potražnje za takvim uređajima. Uglavnom je popravak skuplji od vrijednosti samog uređaja i samim time nije isplativ. Za takve uređaje su max ponude 100-200 Kn, jer mooožda se mogu iskoristiti neki dijelovi. Ali u pravilu, takvi uređaji skoro uvijek završavaju u elektroničkom otpadu.

Otkup MobitelaOtkup Laptop i Desktop RačunalaOtkup TV-a i HiFi uređajaOtkup VozilaOtkup Ostalo