OTKUP LAPTOPA - zalagaonica Zagreb

otkup laptop i desktop računala, te sve ostale IT opreme

otkup laptopa sms sms
otkup laptopa wap whatsapp
otkup računala mail e-mail
otkup laptopa call poziv

Otkup računala - laptop i desktop, te ostala IT oprema

Prodajete svoj stari, ili novi notebook, desktop računalo, ili nešto drugo od informatičke opreme? Ne možete prodati, neda vam se gubiti vrijeme na razne oglasnike, ili jednostavno ne možete pronaći kupca dovoljno brzo? Obratite nam se sa povjerenjem. Zalagaonica Zagreb garantira brzu, jednostavnu i ugodnu transakciju otkupa računala. Isplata je odmah, nakon provjere uređaja.

Kao što je već prije spomenuto, otkup laptopa, PC računala i IT opreme vršimo samo na području Zagreba. Uglavnom u obzir uzimamo sve poznatije marke i modele za koje postoji neka potražnja.

Naravno, najveća potražnja je za novim i zapakiranim notebook / desktop računalima. Takavi uređaji uvijek postižu najvišu moguću cijenu i najlakše se prodaju.

Ako je uređaj otpakiran, to ne utječe puno na ponuđenu cijenu. Ipak takav uređaj vrijedi malo manje nego onaj original zapakiran (nije otvaran), te ima pripadajući i valjani račun.

Kod korištenih računala bitno je fizičko stanje (očuvanost), ispravnost uređaja, starost samog uređaja, prisutnost originalne dodatne opreme (kutija, punjač... sve ono što dolazi sa uređajem prilikom kupnje novog), stanje baterije itd.

Ponuda za otkup prijenosnog, ili stolnog PC računala treba sadržavati:

24h garantiramo svaku našu ponuđenu cijenu za otkup.

Neispravni i oštećeni laptopi nemaju niti približnu vrijednost kao ispravni, jer jednostavno nema potražnje za takvim uređajima. Uglavnom je popravak skuplji od vrijednosti samog uređaja i samim time nije isplativ. Za takve uređaje su maksimalne ponude 200-400 Kn, jer mooožda se mogu iskoristiti neki dijelovi. Ali u pravilu, takvi uređaji skoro uvijek završavaju u elektroničkom otpadu.