OTKUP MOBITELA - Zagreb

otkup novih i zapakiranih, te ispravnih rabljenih mobitela

zalagaonica mobiteli sms
otkup mobitela zagreb whatsapp
zalagaonica zagreb e-mail
otkup mobitela poziv

Otkup mobitela Zagreb

Prodajete svoj stari, ili novi mobitel, tablet, ili nešto drugo? Ne možete prodati, neda vam se gubiti vrijeme na razne oglasnike, ili jednostavno ne možete pronaći kupca dovoljno brzo? Obratite nam se sa povjerenjem. Zalagaonica Zagreb garantira brzu, jednostavnu i ugodnu transakciju otkupa mobitela. Isplata je odmah, nakon provjere mobitela.

Kao što je već prije spomenuto, otkup mobitela vršimo samo na području Zagreba. Uglavnom u obzir uzimamo sve poznatije marke i modele za koje postoji neka potražnja.

Naravno, najveća potražnja je za novim i zapakiranim mobilnim uređajima. Takavi uređaji uvijek postižu najvišu moguću cijenu i najlakše se prodaju.

Ako je mobitel otpakiran, to ne utječe puno na ponuđenu cijenu. Ipak takav uređaj vrijedi malo manje nego onaj original zapakiran (nije otvaran), te ima pripadajući i valjani račun.

Kod korištenih mobitela bitno je fizičko stanje (očuvanost), ispravnost uređaja, starost samog mobitela, prisutnost originalne dodatne opreme (kutija, punjač, slušalice...sve ono što dolazi sa uređajem prilikom kupnje novog), stanje baterije itd.

Informacije kada šaljete svoju ponudu:

  • marka mobitela (Apple iPhone, Samsung, Huawei itd.)
  • model mobitela (bitna je i količina memorije)
  • starost mobitela (barem otprilike)
  • prisutnost računa - ima / nema?
  • prisutnost kutije, originalnog punjača itd.
otkup mobitela

24h garantiramo svaku našu ponuđenu cijenu za otkup.

Neispravni i oštećeni mobiteli nemaju neku vrijednost jer jednostavno nema potražnje za takvim uređajima. Uglavnom je popravak skuplji od vrijednosti samog uređaja i samim time nije isplativ. Za takve uređaje su maksimalne ponude 100-200 Kn, jer mooožda se mogu iskoristiti neki dijelovi. Ali u pravilu, takvi uređaji skoro uvijek završavaju u elektroničkom otpadu.

Otkup FotoaparataOtkup Laptop i Desktop RačunalaOtkup TV-a i HiFi uređajaOtkup VozilaOtkup Ostalo